True
Speelfilm.TV - TV kijken via internet, de beste Speelfilm tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

12-03-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Mirjam Bikker over het recht op demonstratie. * Bram van Dijk, Niels Willems en Reinder Rustema maken zich sterk voor meer maatregelen tegen fatbikes. * Mart de Kruif over de aanval op Russisch grondgebied. * Rinke Verkerk en Iva Bicanic over openheid rond misbruik.



Close Up
Close Up: Afl. 15

Actrice Romy Schneider is al wereldberoemd wanneer zij in 1959 naar Frankrijk verhuist voor haar grote liefde, de onbekende Franse acteur Alain Delon. In Frankrijk draaien de rollen zich om. Schneider moet professioneel helemaal opnieuw beginnen, terwijl Delon in korte tijd uitgroeit tot een ster. Hun stormachtige liefdesrelatie transformeert uiteindelijk tot een levenslange vriendschap én een creatief partnerschap.



Chicago Fire
Chicago Fire

Boden, Kidd en Severide werken samen om een teamlid te beschermen. Op de brandacademie ontmoet Hermann een inspirerende jongeman. Het jaarlijkse CFD-gala is het gesprek van de dag op de brandkazerne.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 30

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: Kankerpatiënten zijn de dupe van de financiële houdgreep waarin overheid en farmaceutisch

Kankerpatiënten zijn de dupe van de financiële houdgreep waarin overheid en farmaceutische industrie elkaar houden.



PSV
PSV: INSIDE | On our way to Dortmund 🚌

Inside MD-1 (Travel & Training). ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 42 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 maart, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Out of Office
Out of Office: Afl. 2

Voor de vijf deelnemers, die jarenlang opgeslokt werden door hun stressvolle bestaan, is het echt wel even wennen en soms ook best lastig. De buitenlucht, het zorgen voor de dieren, de prettige werksfeer en ongecompliceerde manier van denken en leven van de hulpboeren, doen zichtbaar goed. Er wordt samen geklust, gekookt en aan de bouw van het clubhuis gewerkt. De deelnemers durven voor het eerst weer grenzen aan te geven.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Schip met hulpgoederen onderweg naar Gaza. Het eerste schip vertrok uit Cyprus. Dat maakt de organiserende Amerikaanse hulporganisatie World Central Kitchen bekend. * Verkiezingen in Georgia. Inwoners van Georgia gaan naar de stembus voor de Amerikaanse voorverkiezingen. We kijken bij de krant Gainesville Times. Hoe is het voor de redactie om in tijden van desinformatie het nieuws te verslaan, als je afhankelijk bent van abonnementen? * NZa tikt zorgverzekeraars op de vingers. Vier grote zorgverzekeraars in Nederland doen te weinig om te regelen dat hun klanten goede zorg krijgen. Dat meldt de Nederlandse Zorgautoriteit.



We Gaan Er Allemaal Aan
We Gaan Er Allemaal Aan: Afl. 5

Hoe groot is de kans dat er buitenaards leven is? En hoe groot is de kans dat dit buitenaards leven vijandig is en het de mensheid uitroeit? Valerio duikt in de wereld van aliens, ufo's en exoplaneten. Zo ontmoet hij een kunstenaar die een buitenaards signaal naar de aarde heeft gestraald om te testen of we er wel klaar voor zijn als marsmannetjes ons een geheimzinnige boodschap willen sturen. En dat chaos en ongeloof de meest voor de hand liggende gevolgen zijn van vermeend buitenaards contact, ondervond het Friese Gorredijk midden jaren 70. Valerio zoekt een bewoner op om zijn getuigenis van de vele observaties te horen.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 9

De roep om je voor te bereiden op een ramp of oorlog wordt steeds luider. Nederlanders moeten rekening houden met het ergste scenario, klinkt het steeds vaker. Is dat echt noodzaak of bangmakerij?



Feyenoord
Feyenoord: Een onvergetelijke dag ♥ | Meet & Greet in De Kuip

De Kuip was dinsdag het decor van een onvergetelijke dag voor 90 supporters. Vanuit Bijzondere Wensen werd een Meet & Greet georganiseerd in de Boardroom, om deze mensen die het zwaar hebben (gehad) een hart onder de riem te steken. De aanwezigen genoten van een lunch, een korte rondleiding en de aanwezigheid van de gehele selectie en staf van Feyenoord 1. De spelers namen uitgebreid de tijd voor gesprekjes, handtekeningen en foto’s, wat meer dan eens voor een grote glimlach op de gezichten zorgde. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



PSV
PSV: Missie: volgende ronde Champions League 🫡

De voorbeschouwing op Borussia Dortmund - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 1

Bij de eerste bed and breakfast wordt er gelogeerd bij moeder Linda en dochter Kim op de boerderij in Gelderland. Daarna verblijven de gasten bij Debby en Willem in een B&B compleet in de duizend-en-een-nachtsfeer in Limburg. Als laatste zijn we te gast bij Laura en Michel in de provincie Utrecht.



Urk!
Urk!

Als de tweeling gaat skiën, maakt Gerda een flinke smak. Ook Tony haalt halsbrekende toeren uit tijdens het ontmantelen van zijn visbus. Derre krijgt wederom een zware klap te verwerken.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 9

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 52

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Afl. 2

Met schrijver Jan Brokken, een leesclub bestaande uit Sanne Vogel en Midas Dekkers, dichter Kira Wuck en burgemeester Hein van der Loo (Almere).



AFC Ajax
AFC Ajax: Jordan Henderson on Aston Villa-Ajax: 'This is the reason you play football' ⚽🙌

Jordan Henderson is al enkele weken Ajacied, dus hoogtijd om met de Engelsman bij te praten over zijn begin in Amsterdam. Ook blikken we met de middenvelder vooruit op het Conference League-duel met Aston Villa. #Henderson ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 51

Interieurspecialist Theo-Bert mag aan de slag in het appartement van Amber en Victor. Zij wonen pal aan de Maas met een fantastisch uitzicht, maar het is nog niet gelukt om van de woonkamer een sfeervolle plek te maken. * In Alain ziet sterren is onze culinair expert in de historische binnenstad van Harderwijk. Hier staat sterrenchef Michel van der Kroft al meer dan zeventien jaar in de keuken van een restaurant met maar liefst twee Michelinsterren. Zijn grote muze is zijn vrouw en dat voel en proef je in de keuken. * Bioloog Menno Schilthuizen ziet de schoonheid en diversiteit van ongewervelde beestjes die in hopen dode bladeren leven.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 30

Dolf Jansen zit naast Sophie. * Vernedering, extreem isolement, geweld en misbruik. Dat staat in het rapport dat oud-cliënt Jason Bhugwandass samenstelde over de misstanden op de gesloten jeugdzorg. Hij schuift aan. * Jelle Brandt Corstius reisde met een konvooi naar Kyiv om dat te doen wat de titel van zijn nieuwe boek belooft: spullen brengen. * Nog 136 dagen totdat de Olympische vlam gaat branden in Parijs. De aftrap van onze rubriek: Op weg naar Parijs. Met chef de mission Pieter van den Hoogenband en beachvolleyballers Raïsa Schoon en Katja Stam. * De alternatieve rockband Elbow uit Manchester treedt op met het Dutch String Collective.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 72

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Volgens Wil zit Adrie helemaal nog niet op haar te wachten. Daan heeft met Elvira een hele sterke vrouw in huis. Elvira heeft genoeg spierkracht maar weet ook heel goed wat haar zwakte is.







Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4671

Vanaf het moment dat groenten en fruit geplukt zijn, krijgen ze geen voeding meer uit de grond. Hoe langer ze in de fruitschaal liggen, hoe slapper ze worden. Als je lang genoeg wacht, worden ze meestal vanzelf rot. Maar rotten, wat is dat eigenlijk? Eva gaat kijken in een laboratorium in Wageningen, waar wetenschappers onderzoeken hoe ze het rotten zo lang mogelijk tegen kunnen houden. Ard en Fjodor proberen het verouderingsproces zo lang mogelijk tegen te houden.



AFC Ajax
AFC Ajax: ForTheFuture 🌍 JORREL HATO extends contract: 'I know that staying at AJAX is good for me'

Ajax en Jorrel Hato hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige centrale verdediger loopt tot en met 30 juni 2028. Zijn oude contract liep tot medio 2025. #Hato2028 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Waar zee land kust serveren mosselrestaurants van Philippine hun specialiteiten op het dorpsplein, speciaal voor Frédérique en haar mannen. In De Witte Swaen spreken we vrijwilligster Janine, die werkt bij de waterpolitie. Janine heeft ook een fascinatie voor historische schepen.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 2

Leendert de Ridder en Marije Zuurveld nemen het op tegen Anne-Mar Zwart en Hugo Kennis.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 61

Een op de tien jongeren heeft weleens naaktfoto's van een ander doorgestuurd. Ook Charlotte heeft dit meegemaakt en werd afgeperst * Veel overlast van e-bikes in Amsterdam. Is de fietsen op afstand afremmen de oplossing? * Anti-Kremlingroepen zijn vanuit Oekraïne de grens met Rusland over getrokken



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 51

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 52 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 maart, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 97

Yuna doet een poging om ouder te lijken, maar helaas heeft dat niet helemaal het gewenste resultaat.



Gio
Gio: OFFICIEEL TEKENEN VOOR MIJN GROOTSTE PROJECT VAN 2024!😍🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 9

Tom wil graag dat baby Sybil wordt gedoopt. Hiervoor komt zijn broer over.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 50

Ellen ten Damme en het orkest Kamerata Zuid hebben de handen ineengeslagen voor een muzikale samenwerking. Ze komen een voorproefje geven. * In de podcast Niet Te Geloven proberen Ruben van Haften en zijn vader Wout van Haften hun verschillende levensvisies weer dichter bij elkaar te brengen. * Ted van Essen praat ons bij over hoe kunstmatige intelligentie een grote rol kan spelen bij het vroeg opsporen van darmkanker. * Paul Timmer vertelt over een experiment waarbij er meer handhaving komt op elektrische fietsen in het verkeer en op elektronische begrenzing van snelheden. * Patrick Bolder praat ons bij over de situaties in Gaza en Oekraïne.



SLAM!
"Bij DEZE DATE ben ik WEGGELOPEN 😳" - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week aan de mensen op straat vragen of ze een goede dater zijn. De jury mag gaan raden wat ze gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Lucilla had een filter uitgezocht. Zien jullie wat het is? 😅❤️🆎👍 #shorts #debellingas

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking





Ziggo Sport
Rondo | Met THEO JANSSEN, MARCO VAN BASTEN, RAFAEL VAN DER VAART en KHALID BOULAHROUZ

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 11/03/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Theo Janssen, Marco van Basten, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 71

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: VERRASSING!

𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



vThorben
vThorben: Hulp Inschakelen Van Mijn EIGEN Fan! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Hulp Inschakelen Van Mijn EIGEN Fan! (Bloemburg) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: MANSORY URUS INLEVEREN.... WAT NU?! #3863

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Jumping EXPENSIVE BUGATTI Cars In GTA 5!

Jumping EXPENSIVE BUGATTI Cars Across The ENTIRE Map In GTA 5! Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Nog nooit zo’n kleine trechter waterglijbaan gezien 😇 #shorts #debellingas 🆎👍

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



Ziggo Sport
Van der Vaart: 'Ik vind Aston Villa helemaal niet goed' | Rondo

De heren aan tafel blikken vooruit naar de terugwedstrijd tussen Aston Villa en Ajax in de Conference League. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



EnzoKnol
EnzoKnol: KLEIEN IS MOEILIJKER DAN JE DENKT!😂 #3862

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 10

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Feyenoord
From sub to scorer real quick. ⚡ #Feyenoord #Paixão #Football

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 13

Coronaspecial: Nederlanders boos over gevoerde beleid, oversterfte blijft 'onverklaard' en pleegt de VN een machtsgreep middels het pandemieverdrag? Met partijleider BVNL Wybren van Haga, jurist Sietske Bergsma, immunoloog Theo Schetters en data-analist Wouter Aukema.



Ziggo Sport
Boulahrouz: 'Als Slot weggaat zie ik met Feyenoord hetzelfde gebeuren als met 𝗔𝗷𝗮𝘅'😱| Rondo

De heren aan tafel hebben het over Arne Slot en hoe belangrijk hij is voor Feyenoord. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 😒 A tough night... | Highlights Helmond Sport - Jong AZ

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Ziggo Sport
Marco Bizot: 'Ik wil zeker een stap maken, het is tijd' 🔀 | Rondo

De keeper van Stade Brest is toe aan iets anders... ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



AFC Ajax
AFC Ajax: Strong performance 👊 | Highlights De Graafschap - Jong Ajax | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tusse De Graafschap en Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 47

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



OnneDi
OnneDi: Aanslag Koninginnedag 2009

Aflevering 2 van mijn podcast ‘Ooggetuigen’ is nu te beluisteren op Klik hier



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Beslissing in de slotseconde 😬

De samenvatting van Jong PSV - FC Groningen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn directeur van de ANWB Marga de Jager, Tweede Kamerlid NSC Jesse Six Dijkstra en koningshuisdeskundige Justine Marcella. Met hen hebben we het over de fatbikes die gevaarlijk zijn, over de digitale weerbaarheid van bedrijven en over de eerste toespraak koning Charles sinds diagnose.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 49

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 7

Sam en Julia willen in hun schuilplek spelen, maar Tonio volgt hen omdat hij hun geheim wil weten. Dat kan ook een leuk spel worden.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUCiLLA SLAAPKAMER MAKE-OVER & DiT iS HET RESULTAAT 🙃 | Bellinga Vlog #3110

Luan in Dubai Weekvlog 17 | Luan Bellinga Video #167 Klik hier ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 3

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 71

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 51

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal
Arsenal - Porto

Van dit programma is geen informatie beschikbaar