True
Speelfilm.TV - TV kijken via internet, de beste Speelfilm tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

06-03-2024




FORMULA 1
FORMULA 1: The drivers look forward to exciting weekend in Jeddah! | 2024 Saudi Arabian Grand Prix

In this Wednesday edition of the Driver Wrap, we hear from the likes of Max Verstappen, Charles Leclerc, Lando Norris and co. to get their thoughts ahead of a hotly anticipated race in Jeddah. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Hans Vijlbrief hoopt het vertrouwen van de Groningers terug te winnen met een flinke subsidie. * Pierre Bokma, Malou Gorter en Rob Oudkerk over de dramaserie De Joodse Raad. * Jaap Scholten en Tommy Wieringa brachten militair materieel naar Oost-Oekraïne.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 27

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Europa League
Europa League: Samenvatting Sporting CP - Atalanta Bergamo

22m ago - De samenvatting van de wedstrijd in de Europa League tussen Sporting CP en Atalanta Bergamo.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 38 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Het familiediner
Het Familiediner: Afl. 5

De Rotterdamse Jopie heeft Bert ingeschakeld om de ruzie tussen haar twee zoons op te lossen. Ze waren altijd twee handen op één buik, maar nu hebben ze al zes jaar geen contact meer. Jopie wil graag dat het goedkomt, voordat ze er niet meer is. Dat blijkt een pittige opgave. Wieke en Sylvana vragen Bert om hulp voor hun dochter en zus Priscilla en haar partner Jappie. Jappie heeft een ernstig motorongeluk gehad. Hij is vanaf zijn borst verlamd en verblijft in een revalidatiekliniek. Priscilla heeft het zwaar, alleen thuis met drie kleine kinderen. Wieke en Sylvana willen Jappie en Priscilla een avondje onbezorgd laten genieten.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Kabinet wil vertrek ASML voorkomen. Het demissionaire kabinet werkt volgens De Telegraaf in het diepste geheim aan een plan om te voorkomen dat techbedrijf ASML (deels) uit Nederland vertrekt. We spreken met econoom Mathijs Bouman. * De stem van Europa. De campagne komt langzaam op gang, maar er zijn nog maar drie maanden te gaan voor de belangrijke Europese verkiezingen van 6 juni tot 9 juni. Die zijn bepalend voor de richting die de EU de komende jaren op zal gaan. De verwachting is dat veel lidstaten een flinke ruk naar rechts maken. Saskia Dekkers schuift aan. * Waar komt de Einstein Telescope? Kan Nederland de race winnen?



Je Zal Het Maar Hebben
Je Zal Het Maar Hebben: Afl. 6

Floris (23) heeft het moebius syndroom, ook wel pokerface genoemd. Hij kijkt altijd hetzelfde, of hij nou lacht of huilt. Gelukkig lacht Floris vooral veel en heeft hij heel veel lol met Emma als zij een dagje meegaat naar de scouting. Sophie-Anne (31) heeft een beenprothese en hier is ze trots op, dus die laat ze ook zien. Met haar glitterbeen gaat ze, samen met Emma, crossfitten.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 9

Roelant Savery (1578-1639) was dé schilder van de dodo, de legendarische uitgestorven vogel. Op de tentoonstelling over zijn werk in het Mauritshuis ontdekt Bart Rutten, directeur van Centraal Museum, dat hij over veel meer talenten beschikte. Naast dieren schilderen, tekende Savery als een van de eersten de gewone mens, buiten van een afstandje en schijnbaar ongemerkt. Hij tekende onder anderen boeren, bedelaars en marktvrouwen. Hij maakte ook het eerste Nederlandse bloemstilleven, vol bloemen, insecten en kleine dieren.



FORMULA 1
FORMULA 1: Chasing The Dream: A New Beginning | Behind The Scenes F2 | 2024

Embark on an exhilarating journey through the Formula 2 opening weekend in Bahrain with exclusive behind-the-scenes access with ART drivers Victor Martins and Zak O'Sullivan And get ready to witness the awe-inspiring mastery of Zane Maloney as he delivers a standout performance, making this race weekend an unforgettable spectacle. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChasingTheDream



FORMULA 1
FORMULA 1: All eyes on Jeddah! | Weekend Warm-Up | 2024 Saudi Arabian Grand Prix

The team look ahead to our highly anticipated second race of the season in Saudi Arabia. Join Laura Winter, Julien Simon-Chautemps, and Ariana Bravo as they prepare for an intense weekend under the lights. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Het verhaal van Nederland
Het verhaal van Nederland: Een reis door de geschiedenis die laat zien wie de Oranjes zijn en hoe he

De macht van de Oranjekoningen brokkelt in de negentiende eeuw langzaam maar zeker af. Een nieuwe grondwet geeft het parlement meer macht ten koste van de koning. Tot grote frustratie van koning Willem III, die er alles aan doet om het tij te keren. Want wat is een koning zonder macht?



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Viktor en Quirine zijn in Veldhoven bij John, Danielle en hun 11-jarige zoon Cas. Cas schaamt zich enorm voor de troep in huis en heeft zijn ouders aangespoord om mee te doen. Danielle en John willen ook graag een opgeruimd huis, maar weten niet hoe ze dat aan moeten pakken. Danielle heeft long-covid en het ontbreekt haar aan energie om door te pakken. Daarnaast vindt ze het moeilijk om afscheid te nemen van spullen. John heeft daar minder moeite mee, maar durft niets weg te doen zonder dat met zijn vrouw te overleggen. Ze haalt namelijk nog wel eens iets uit de kliko wat John heeft erin heeft gegooid.



Tijl in het voetspoor van...
Tijl in het voetspoor van...: Afl. 1

Tijl maakt kennis met componist Richard Wagner. Waar komt hij vandaan, wat drijft hem en wat zijn Wagners ambities? Tijl reist daarvoor naar Parijs en bezoekt de plekken waar Wagner heeft gewoond en geleden. Hij ontmoet de eigenaresse van een huis dat omgebouwd is tot een scène uit de opera Der Fliegende Holländer. En hij keert terug naar Wagners geboorteplaats, het Duitse Leipzig, waar ze een stuk minder trots zijn op het feit dat dit genie daar geboren is.



De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld: Afl. 5

In het Zuid-Amerikaanse Colombia liggen de uitlopers van het Andes-gebergte. De majestueuze bergketen die zich uitstrekt van Chili tot Venezuela. Radio-dj Nellie Benner en tv-presentatrice en zangeres Evi Hanssen rijden hier over smalle bergwegen en langs diepe kloven. Zij doorkruisen de leefgebieden van oude Muisca-indianen in Midden-Colombia. Een uitdagende route die begint in Villa de Levya en die door de op één na langste kloof ter wereld gaat: de Chicamocha Canyon. In de mystieke bergen van Sierra Nevada del Cocuy hopen zij het hoogtepunt van hun avontuur te bereiken.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 48

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 15

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 47

Het huis van Aafje Schilder, 'Aafie van de Bibber', een vissershuisje in Volendam, is nog helemaal in oude staat met gladhouten wanden, heiligenbeelden en een bedstee. Aafje's laatste wil was om het huisje zo te behouden. Architectuurhistoricus Valentijn neemt een kijkje. * Alain Caron bezoekt Hoda en Mohamed in Haarlem. Broer en zus bakken samen brownies, maar hun baksels bevatten geen suikers en boter. Alain kan niet wachten om ze te proeven. * In Schagen is vakman Henk van 74 jaar bijna elke dag te vinden in zijn werkplaats. Met veel precisie en geduld repareert en restaureert hij allerlei soorten klokken uit de afgelopen eeuwen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 28

Thomas Erdbrink zit naast Sophie. * Het rommelt op het Mediapark na de stap opzij van WNL-bestuurder Bert Huisjes. Fleur Gräper, staatssecretaris Cultuur en Media, vertelt over haar plan om misstanden in Hilversum aan te pakken. * Super Tuesday. Zoals verwacht domineren Trump en Biden in de voorverkiezingen en vandaag werd bekend dat de republikeinse kandidaat Nikki Haley uit de race stapt. Te gast: Amerika-deskundige Laila Frank. * Voormalig SP-Tweede Kamerlid Peter Kwint en zwaargewicht kickbokser Sem Schilt hebben de Nederlandse Vechtsportbond opgericht. * Olga Zuiderhoek doet een greep uit haar platenkast en neemt passende livemuziek mee.







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 66

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Djavan en Isabelle zijn langzaam maar zeker voor elkaar gevallen, dus neemt Isabelle niet alleen een enorme bos rozen maar ook een hele leuke vent mee naar huis? En kan Ritchie zijn date net zo gelukkig maken in de komende 24 uur?



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Money Speech uit atlas Shrugged, Ayn Rand.

Als mensen het boek Atlas Shrugged van Ayn Rand nog niet hebben gelezen zou ik het alleen al aanraden dankzij deze speech die gegeven wordt door een van de karakters in het boek. Er zijn weinig maar beschrijvingen die op een prachtig filosofische manier beschrijven wat de aard en oorsprong van geld is. Geld heeft een slecht naam gekregen door wat banken en overheden ervan gemaakt hebben. En nee, het papieren "FIAT" geld beschouw ik zelf niet als geld. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4695

Tegenwoordig zijn mannen en vrouwen volgens de wet gelijk. Maar dat was zo'n 150 jaar geleden wel anders. Meisjes en vrouwen moesten moeder worden en het huishouden doen. Ze mochten zeker niet studeren. Aletta Jacobs (1854-1929) vond dat oneerlijk. Ze werd de eerste vrouwelijke arts in Nederland. Hoe kreeg ze dat voor elkaar? Aletta heeft er ook voor gezorgd dat vrouwen kiesrecht kregen, net als mannen. Eva duikt in het leven van Aletta. In de sketch probeert een vader het huishouden zo eerlijk mogelijk te verdelen.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In De Troubadours trekt muzikant Christon naar de Achterhoek, om samen met boerenrocker Hendrik Jan Bökkers op zoek te gaan naar de Saksische roots van Hendrik. In Ik was erbij kijken we naar de geschiedenis rondom de Haagse trams.



De Faker
De Faker: Afl. 43

Marlijn Weerdenburg gaat in Amsterdam langs bij de samengestelde familie Van de Pas. Houdt ze overzicht in dit gezin met zes kinderen?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 56

Justitieminister Dilan Yesilgöz fluit gemeenten terug die hoofddoekjes toestaan bij boa's * Het Noorden haalt opgelucht adem: voorlopig een streep door gasboringen onder de Waddenzee * Oekraïne zet in op productie van drones, Nederland kijkt ondertussen met interesse mee * Kabinet wil ASML proberen te behouden, maar hoe zorg je dat bedrijven niet wegtrekken?



AFC Ajax
AFC Ajax: Big game ahead in the Conference League vs Aston Villa ❌❌❌ | TRAINING DAY

Ajax stond woensdagmiddag voor de laatste keer op het veld voor de clash morgen tegen Aston Villa in de Johan Cruijff ArenA. #trainingday ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 47

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Famke Louise verkoopt haar lichaam & Basisscholen leren kleine kinderen: 'Zoek je poepg

Famke Louise heeft een nieuwe manier op geld te verdienen op het internet en Gordon laat het op het laatste moment afweten. Basisscholen hebben weer een nieuwe lesmethode gevonden om kleine kinderen te leren hoe ze groot moeten worden. We zijn veel donateurs verloren en hebben jou nu echt nodig. Geniet jij iedere week van RoddelPraat en wil jij iedere week een 'Extra uitzending' met de onderwerpen die we hier niet kunnen bespreken: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Het Openbaar Ministerie heeft de aanklacht uitgebreid tegen de man die Tim Hofman wilde doden. De verdachte wordt nu ook beschuldigd van het hebben van een terroristisch motief. En rijke ouders laten hun kinderen zoveel bijles nemen dat er kansenongelijkheid dreigt te ontstaan.



Brugklas
Brugklas: Afl. 93

Meike wil alsnog verkering met Nina, nadat ze zelf vaag is geweest tegen haar. Maar Nina blijkt nogal jaloers op haar vriendschap met Yuna.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Teken Om Te Overleven! (Roblox)

Teken Om Te Overleven! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Gio
Gio: WIJ KOPEN SAMEN BABYKLEDING WANT..

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



SLAM!
HAND GEBROKEN tijdens VECHTEN?! 😳 #shorts #mensenmening | SLAM!

Patrick gaat deze week in Arnhem de mensen op straat vragen of ze wel eens gevochten hebben. De jury krijgt deze week versterking van athleten van GLORY, en samen mogen gaan raden wat ze gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 6

Isobel neemt Ethel in dienst, in de hoop haar op het rechte pad te krijgen. Dat wordt haar niet door iedereen in dank afgenomen. De nieuwe keukenmeid Ivy krijgt veel belangstelling.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 46

In theatervoorstelling Exit Poll wordt er antwoord gegeven op de vraag wat er zou gebeuren als meer dan 80% van de Nederlanders tijdens verkiezingen blanco zou stemmen. Hoofdrolspeler Tamar van den Dop vertelt erover. * Ted van Essen was aanwezig op de internationale top over het RS-virus, dat verkoudsheidsklachten kan veroorzaken. * In haar nieuwe boek De leukste oma van de wereld schrijft Marjan Berk over het alledaagse leven van een oma. * Radiozender NPO Klassiek staat de hele week in het teken van filmmuziek. Sander Zwiep is bedenker van de Filmmuziek Top 40 (inmiddels uitgegroeid tot Top 200) en neemt ons mee met herkenbare melodieën.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 45

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: SMILING CRITTERS STORY SPELEN! - Roblox (Goed Einde)

In dit super leuke en spannende verhaal gaan we naar een pretpark! Alleen, wat gebeurt er? We rijden compleet de verkeerde kant op en komen uit bij een verlaten speelgoedfabriek. Hoe kunnen we hier uit ontsnappen? 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



vThorben
vThorben: Bestolen Door Een Gestoorde Fan! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Bestolen Door Een Gestoorde Fan! (Bloemburg) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: LAMBORGHINI URUS MANSORY OPHALEN! #3857

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌







FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Saudi Arabian Grand Prix Post Race Show

Join us for all the reaction and analysis from Saudi Arabia. For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1 #SaudiArabianGP



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Helemaal onder de indruk van de Fontein Show bij de Burj Khalifa ⛲️👌 #shorts #debelli

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Saudi Arabian Grand Prix Build-Up and Drivers Parade

Join us LIVE as we catch up with the drivers ahead of the second race of the 2024 season. For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1



FORMULA 1
FORMULA 1: Laurent Mekies: redefining RB’s racing mission | Beyond the Grid 2024

Brand new name. Brand new leader. Brand new mission? As RB enter the next era of their Formula 1 venture, is their remit still to develop young drivers for Red Bull Racing? Outlining his vision to Tom Clarkson, new Team Principal Laurent Mekies talks about making RB more competitive in all areas, transforming the team’s culture and mentality, and how the combination of Daniel Ricciardo and Yuki Tsunoda will drive them further up the grid. Mekies also discusses how much the team has changed since he was an engineer in the Toro Rosso days, how he helped persuade drivers to introduce the life-saving halo during his time with the FIA, and what working for Ferrari meant to him. Follow, rate and review F1 Beyond The Grid and share this podcast using #F1BeyondTheGrid. CHAPTER MARKINGS 01:21 – How RB has become a ‘new team’ 09:10 – Laurent’s ethos 15:42 – Why Ricciardo’s a ‘game changer’ 18:29 – What is RB’s new remit? 26:00 – Liam Lawson’s role 29:28 – Laurent’s upbringing near Le Mans 40:07 – Minardi memories 51:24 – Introducing the halo 01:01:42 – Why he joined Ferrari For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 43

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn oprichter CapitalT Eva de Mol, Amerikakenner Willem Post en strafrectadvocaat Willem Jan Ausma. Met hen hebben we het over de Nederlandse techsector, over presidentskandidaten Joe Biden en Donald Trump en over Khalid Kasem die contact had met Ridouan Taghi.



AFC Ajax
AFC Ajax: 🎙️  LIVE 12:15 | Persconferentie John van 't Schip | Ajax - Aston Villa

John van 't Schip schuift woensdagmiddag samen met een speler aan voor de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Aston Villa. Het persmoment in de Johan Cruijff ArenA begint om 12:15 uur en is live te volgen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier







Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 21

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 3

Sam hoort Julia tegen iemand praten en denkt dat ze het tegen haar beste vriend heeft. Sam dacht dat hij dat was. Hij maakt zich zorgen en probeert te achterhalen wie de beste vriend van Julia is.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: VOOR HET EERSTE VLiEGEN iN GROOTSTE PASSAGiERS VLiEGTUiG TER WERELD! 😱 | Bellinga Vlo

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 47

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Michael Moore
Michael Moore: Biden Must Save Biden From Himself to Ensure Trump Doesn't Set Foot In the Oval Offic

Over 100,000 Michigan voters in the Democratic Presidential Primary last week sent a message to Biden. Their message was strong and clear: End this war. Stop funding Israel's slaughter. Young voters in this 21st century will not support a president who funds a massacre, and if Biden continues to ignore the wishes of the vast majority of Americans, he will lose thousands of people in November who simply won't vote, and Trump will win by default. For more of Michael's work, subscribe to his Substack at MichaelMoore.com ******************** This week's episode is brought to you by Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at Klik hier [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com Send in a voice message: Klik hier



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 8

Slapen, hoe doe je dat? Psycholoog Barbara Mulder loopt over van kennis, die ze graag met de wereld deelt. Een van haar tips: stop met vechten in de wakkere uren.