True
Speelfilm.TV - TV kijken via internet, de beste Speelfilm tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Informer - Alle afleveringen
Informer
Informer: Afl. 5 en 6

Onbedoeld zorgt Holly's nieuwsgierigheid ervoor dat Gabe in een benarde positie wordt gemanoeuvreerd. Bij Raza loopt de spanning steeds verder op, en de groeiende invloed van Akash op Raza's jongere broer maakt het er ook niet beter op. Dankzij een nieuwe aanwijzing krijgt het CTSU-onderzoek een impuls, maar of dat ook goed nieuws is voor Raza valt nog te bezien.



Informer
Informer

Het werk als informant valt Raza zwaar. Dankzij zijn speurwerk komt het CTSU-team op het spoor van een criminele Albanese familie. Als Gabe een oude bekende tegen het lijf loopt en daarna van slag lijkt, is Holly's argwaan gewekt. Raza's jongere broer merkt dat Raza zich anders gedraagt dan normaal en gaat op onderzoek uit. Op een bruiloft trekt Raza onbedoeld de nodige aandacht.



Informer
Informer

Raza wordt gearresteerd voor het dealen van drugs. Om hem zover te krijgen om als informant te gaan werken voor de Londense antiterreureenheid, wordt hij onder druk gezet. De eenheid gaat de gangen na van El Adoua, het brein achter een bloedige aanslag in Rotterdam. Kort voor diens dood blijkt El Adoua in Londen te zijn geweest, en de antiterreureenheid moet uitzoeken waarom.