True
Speelfilm.TV - TV kijken via internet, de beste Speelfilm tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

12-10-2022
Grenzeloos Verliefd
Grenzeloos Verliefd

De Limburgse Yasmine ontmoet Yahya tijdens een vakantie in Marokko. Ze raken bevriend en houden ook na de vakantie regelmatig contact. Er blijkt toch liefde in de lucht te hangen en de twee proberen elkaar een paar keer per jaar te zien. Nu verruilt Yasmine eindelijk het rustige Venray voor de drukke stad Casablanca. Het stel is verloofd, maar zo lang ze nog niet getrouwd zijn, mogen ze niet samenwonen. Yahya komt haar dus trouw elke dag opzoeken. Hoewel hun toekomstige liefdesnestje nog een bouwval is en autorijden in Casablanca levensgevaarlijk is, probeert Yasmine zo goed als het gaat om haar toekomst op te bouwen in Marokko. Voor sommige tradities blijft Yasmine echter te Nederlands.



Heb ik wat van je aan?
Heb ik wat van je aan?

Presentatrice en zangeres Giovanca Ostiana heeft een shoot voor JAN Magazine en zoekt hiervoor de perfecte outfit.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

De deelnemers worden kunstenaars tijdens een creatieve service-uitdaging. De jury verwacht meesterwerken in het driegangenmenu, terwijl de koks hun inspiratie uit een virtueel bos halen.