True
Speelfilm.TV - TV kijken via internet, de beste Speelfilm tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Speelfilm.TV

A Touch Of Frost - Alle afleveringen

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermiste Bobby Kirby gaat, maar het blijkt een ander kind te zijn. Bobby Kirby is ontvoerd en zijn kidnappers eisen geld van een supermarktketen. Frost moet zijn vakantie uitstellen om de moord en de ontvoering op te lossen.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studente onder verdachte omstandigheden om het leven. Frost houdt zich verder bezig met een overval op het postkantoor, waarbij een medewerkster werd neergestoken.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: The things we do for love

Frost onderzoekt de brute moord op Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een van haar patiƫnten, een man met een crimineel verleden die zich bekeerde tot het christendom. Maar ook de slager gedraagt zich verdacht. Hij zegt Vicky niet te kennen, hoewel zij de sleutel had van het appartement boven zijn slagerij. Ondertussen houdt de politie zich bezig met het oplossen van een serie ramkraken.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Fun time for swingers

Inspecteur Frost doet onderzoek naar de moord op Damien Law. Als gigolo kwam Law in contact met veel verschillende vrouwen. Het lijkt erop dat minimaal een van zijn cliƫntes een obsessie had. Frost vraagt zich af of een recente zelfmoord iets met de zaak te maken heeft. Ondertussen houdt Frost zich ook bezig met een inbraak bij de lokale cricketvereniging.

Deze uitzending bekijken